fbpx

Tuisyen 1-to-1
Secara Online Bersama
Tutor Berpengalaman
seluruh MALAYSIA!

Tuisyen 1-to-1 Secara Online Bersama Tutor Berpengalaman Seluruh MALAYSIA!

PRA-SEKOLAH

UPSR

PT3

SPM

MIUET

FARDHU AIN

Bersediakah Anda Ibu & Bapa
Dengan Cabaran Baru Pada Masa Kini?

Kehidupan pada norma baru khususnya memberi pengajaran kepada kita semua tentang penggunaan teknologi yang akan mengambil alih kehidupan kita pada bila-bila masa. Kajian menunjukkan bahawa kemungkinan pendidikan pada masa akan datang tanpa perlu hadir ke sekolah. Semestinya anda bimbang tentang pelaksaan dan bagaimana akan tahap keberkesanan kepada anak-anak anda.

Adakah anda, Ibu & Bapa mengalami
masalah seperti di bawah?

KAMI Ada Solusi untuk anda! Gunkan tenaga pengajar kami sebagai tutor peribadi 1-to-1 secara atas Talian!

Anda tidak perlu lagi bimbang tentang pembelajaran anak anda. Kami menyediakan tutor yang berpengalaman dan boleh mengajar anak anda secara 1-to-1 menggunakan aplikasi interaktif atas talian  yang terbukti berkesan di mana pun anda berada.

Kenapa Ibu Bapa Diluar Perlu Memilih
Terengganu Home Tuition?

Tutor Berpengalaman

Hanya tutor yang berpengalaman lebih 3 tahun dan lulus saringan ketat diambil.

Silibus Terbaru

Pembelajaran menggunakan silibus terkini dan aplikasi yang menyeronokkan dan berkesan

Masa Fleksibel

Masa pembelajaran adalah fleksibel / waktu yang sesuai

Belajar Secara Atas Talian

Pembelajaran berfokus secara one to one / mengikut kefahaman pelajar terbukti berkesan.

Bebas Bertanya

Pelajar boleh terus bertanya kepada tutor tanpa perlu rasa malu

Pemantauan Ibu Bapa

Ibu bapa mendapat laporan prestasi setiap sesi bagi  memantau perkembangan anak mereka secara langsung

Kelebihan Tuisyen 1-to-1 secara atas Talian di THT

KELEBIHAN KEPADA IBU BAPA

KELEBIHAN KEPADA PELAJAR

Apa kata ibu bapa tentang
Terengganu Home Tuition

Previous
Next

Puan Azizah - 2 tahun melanggan perkhidmatan Tuisyen THT
 

Anis Sofea - pelajar SPM yang telah menjalani sesi pembelajaran secara personal selama 2 tahun di THT

Jom Kenali Salah Seorang Tutor di Terengganu Home Tuition

Tahniah & syabas
kepada pelajar-pelajar bimbingan THT atas pencapaian cemerlang
SPM 2020

Previous
Next

Cara Terengganu Home Tuition Berfungsi

Beri Maklumat

Pilih Tutor

Bayar Pendaftaran

Tentukan Sesi Pertama

Bayaran

Laporan

Sesi Bermula

Pertukaran Tutor Jika Perlu

Khas Untuk Ibu Bapa Yang Daftar Melalui Website

Kami bagi semua seperti di bawah secara PERCUMA!

DAFTAR SEKARANG DAN TEBUS 1 SESI PERCUBAAN PERCUMA..

TAWARAN INI AKAN TAMAT DALAM MASA

Jaminan Wang Dikembalikan!

Beri kami tempoh 3 BULAN untuk menaikkan prestasi anak anda! Jaminan wang DIKEMBALIKAN  jika tiada perubahan langsung kepada prestasi pelajaran anak anda. Dengan syarat ibu bapa dan pelajar telah memberi komitmen sepenuhnya terhadap kelas yang dijalankan. Kami yakin kepada kebolehan barisan tutor kami dapat membantu anak anda.

Soalan Lazim

Tutor-tutor kami terdiri daripada tutor sambilan dan juga tutor sepenuh masa. Kami mempunyai tenaga pengajar dari pelbagai latarbelakang pendidikan dan pekerjaan. Kriteria utama pemilihan tutor di bawah Terengganu Home Tuition terhad kepada tutor berkelulusan Diploma ke atas sahaja, lulus saringan temuduga, lulus saringan mock teaching dan menjalani program latihan intensif pendedahan silibus terkini. Sebilangan tutor kami merupakan guru sekolah dan kebanyakkan tutor yang lain merupakan guru tuisyen atau tutor persendirian yang mempunyai pengalaman mengajar 3 tahun keatas sahaja.

Yuran pendaftaran dikenakan sebanyak RM50 sahaja untuk setiap klien. Invois pertama hanya akan dikeluarkan selepas klien berpuas hati terhadap prestasi tutor pada sesi kelas pertama. Manakala bagi invois yuran bulanan berikutnya akan dikeluarkan pada setiap 1 Hari Bulan. Bayaran perlu dijelaskan dalam tempoh 5 Hari selepas invois dikeluarkan. Walaubagaimanapun sebarang perubahan boleh dirunding demi kebaikan bersama.

Semestinya boleh. Kebanyakan tutor kami dilatih dengan silibus terkini sesuai dengan kehendak.

Sekiranya klien mendapati bahawa perkhidmatan tutor tidak memuaskan semasa pelajaran pertama, klien boleh menukar kepada tutor sedia ada kami yang lain. Dan klien tidak perlu membayar untuk pelajaran kali pertama. Kami akan mendapatkan tutor lain yang lebih sesuai untuk anda.

Anda terlebih dahulu akan melengkapkan beberapa maklumat ringkas klien dengan mengisi borang pendaftaran seperti yang tertera di paparam hadapan website kami. Dalam tempoh 24 jam Tuan/Puan akan dihubungi melalui panggilan telefon/ whatapps oleh pegawai khidmat pelanggan kami dan segala maklumat berkenan harga pakej, detail tutor, aturan jadual sesi, promosi akan dibekalkan untuk anda.

Tutor dibawah Terengganu Home Tuiton akan menyelesaikan semua sesi yang telah dipersetujui sebelum pembayaran dikeluarkan kepada mereka. Ini akan mengelakkan kes tutor meminta pembayaran awal akan tetapi tidak melaksanakan sesi yang telah dipersetujui.

Dari sesi kedua dan sesi-sesi seterusnya, jika klien tidak merasakan tiada sebarang peningkatan, terus maklum kepada pihak pengurusan dan kami akan mencadangkan penggantian tutor yang lain. Di samping perubahan teknik pengajaran dan pembelajaran (P&P) yang sesuai dengan anak anda.

Tutor di Terengganu Home Tuition diminta untuk mengisi laporan Pengajaran dan Pembelajaran (P&P) setiap sesi yang dijalankan secara online. Pihak pengurusan akan menghantar laporan tersebut kepada email yang telah diberikan. Laporan ini juga memastikan semua kelas selesai berdasarkan pembayaran yang di buat.

​​Copyright © Terengganu Home Tuition. All Right Reserved.